Despre noi

Compania noastra

Compania TopTools este o firma infiintata in 2005 cu sediul in Cluj Napoca , specializata in comercializarea de accesorii de transport pentru masini ( sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri si alte accesorii pentru transport) , avand o retea proprie cu 8 puncte de lucru in Cluj , Bucuresti , Timisoara , Brasov, Targu Mures, Constanta, Sibiu si Iasi .

 

La inceputul anului 2012 am decis sa extindem domeniul de activitate si sa comercializam camere de actiune. Astfel am creat site-ul ActionCam.ro, site care va pune la dispozitie cele mai folosite camere video de actiune din lume,GoPro, care sunt utilizate atat de catre atleti si sportivi profesionisti, cat si de videografi sau amatori din toata lumea.

 

Cu ajutorul stransei colaborari pe care o avem cu GoPro, cel mai mare producator de camere de actiune din lume, si cu ajutorul anilor de experienta pe care ii avem in spate in domeniul portbagajelor auto, tintim sa devenim lider de piata si in domeniul camerelor de actiune.

 

In urma analizelor efectuate pe piata din Romania am constatat ca exista un real interes pentru camerele de actiune din partea schiorilor, rideri-lor, a pescarilor, surferi-lor, iubitorilor de natura su drumetii, a sportivilor profesionisti si a multor altor categorii. De aceea echipa Action-Cam.ro pune la dispozitia tuturor cele mai versatile camere din lume produse de catre GoPro, lider-ul mondial din domeniul camerelor de actiune, dar deasemenea comercializam si brand-urile Actionpro, Contour si Sony Actioncam.

 

Echipa Action-Cam.ro va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare achizitionarii unei camere de actiune.

  • Comercializam doar produse de inalta calitate
  • Ne respectam clientii printr-un sistem de suport clienti exceptional
  • Oferim 30 de zile drept de retur

Echipa noastra

cms-img

Serviciu clienti dedicat

Un element cheie al strategiei ActionCam.ro este orientarea spre cresterea satisfactiei clientului si implicit reducerea spre minimum a clientilor nemultumiti si nu spre cresterea imediata a profitului, cum se obisnuieste in general. Noi dezvoltam solutii integrate care sa aduca atat confort si siguranta cat si un foarte bun raport calitate pret.