Transport si retururi

Livrare marfa:

Procesarea comenzilor dureaza intre 1 si 2 zile, in functie de sezon si volumul de comenzi primite.

Livrarea produselor se face prin TNT sau FAN CURIER.

Preturile produselor nu includ taxe postale. La pretul produselor se adauga costurile pentru expedierea prin curierat rapid.

PENTRU COMENZILE CU VALOARE MINIMA 200 Lei LIVRAREA ESTE GRATUITA.

Plata comenzii se achita ramburs catre agentul curier.

Returnare marfa:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris de catre comparator.

Dreptul de retur in 10 zile este valabil atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice care au achizitionat produse de pe site-ul ActionCam.ro

Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat sau cu predare personala la sediul firmei. La returul prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre comparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform specificatiilor.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri , accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa sau ambalaje deteriorate.

Pentru returnarea unui produs va rugam sa trimiteti o cerere scrisa pe adresa info@actioncam.ro

Veti fi contactat de un reprezentant al firmei pentru a va anunta procedura de returnare.