Actionpro X7

AP 200 002

Nou

Calitatea foarte ridicata a filmarilor si a fotografiilor, raportul calitate/pret si dimensiunile reduse vor incanta atat pe amatori cat si pe profesionisti. Fie ca esti sportiv, fotograf sau doar o persoana care doreste sa imortalizeze experientele petrecute in timpul liber , Actionpro X7 iti va fi mereu de ajutor.

Mai multe detalii

Acest produs nu este disponibil in stoc

La achizitia acestui produs se acorda pana la 1246 puncte de loialitate. Cosul dumneavoastra va totaliza 1246 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 12,46 lei.


1 246,62 lei

Adauga la favorite

Noua camera Actionpro X7 se preconizeaza a fi una dintre cele mai cautate camere video sport de pe piata.   Calitatea foarte ridicata a filmarilor si a fotografiilor, raportul calitate/pret si dimensiunile reduse vor incanta atat pe amatori cat si pe profesionisti. Fie ca esti sportiv, fotograf sau doar o persoana care doreste sa imortalizeze experientele petrecute in timpul liber , Actionpro X7 iti va fi mereu de ajutor.

 ''ActionPro X7 este camera pe care o așteptam de mult. În sfârșit, o alternativă care poate zgudui poziția GoPro-ului pe piață'' - by www.freerider.ro

Senzor Sony de 12 Megapixeli reali

Un sensor Sony ® Exmor cu 12 megapixeli (FARA INTERPOLARE) ofera o imagine de inalta calitate si de asemenea o redare excelenta a culorilor si o senzibilitate extrem de mare la lumina scazuta. Ideala pentru filmarea sau fotografierea  la interior sau subacvatic.

Noul Actionpro X7 iti permite sa filmezi cu 240 de cadre pe secunda pentru a realiza filmari  super slow motion. Deasemenea la rezolutia Full HD 1080p iti permite sa filmezi la 60 de cadre pe secunda.

Lentila de sticla

 Lentila de sticla special imbunatatita pentru  camera Actionpro X7, este o lentila asferica din 8 elemente care iti ofera o senzibilitate ridicata la lumina,claritate marita si deasemenea reduce considerabil distorsiunea imaginii. In combinatie cu senzorul de inalta calitate veti realiza filmari incredibil de clare si detaliate si fotografii  cu culori foarte clare si natural.

Wi-Fi Incorporat

Actionpro X7 dispune de un modul Wi-Fi incorporat care iti permite sa redai pe smartphone sau tableta filmarile efectuate sau sa modifici setarile camerei.

Ecran LCD incorporat

De acum nu mai este nevoie sa montezi un ecran LCD pe spatele camerei, care iti mareste considerabil greutatea acesteia, deoarece camera Actionpro X7  are instalat un monitor de 5 cm pentru a ajusta si a reda filmarile efectuate.

Filmari subacvatice

Noua camera Actionpro X7 are o setare specifica pentru scufundari care ajusteaza culorile in functie de conditiile de lumina. In plus noua carcasa iti permite sa accesezi toate functiile camerei atunci cand o folosesti in carcasa de protectie.

Calitatea produsului

Se stie ca pentru o action camera  este necesara o calitate foarte mare a aparatului deoarece se realizeaza fotografii si filmari din actiune. Din acest motiv productia s-a relocat in Coreea de Sud, unde costurile sunt mai ridicate dar calitatea dezvoltarii si productiei sunt de neegalat. Aceasta relocare imbunatateste atat calitatea hardware  cat si calitatea software.

Update soft

Pentru a beneficia de toate calitatile camerei Actionpro X7 va rugam sa efectuati un update la soft-ul camerei. Update-ul il puteti descarca de la urmatorul link: http://actionpro.de/download/308/P3_firmware.zip

Dupa accesarea link-ului va incepe sa se descarce o arhiva cu update-ul camerei.

Dupa ce se finalizeaze download-ul trebuie sa dezarhivati acest fisier si sa copiati fisierul obtinut dupa dezarhivare pe cardul de memorie care il folositi la camera Actionpro X7.

Dupa ce ati copiat acest fisier, introduceti cardul de memorie in camera si porniti camera.

Procesul de update incepe automat dupa ce portniti camera. 

Articol despre Actionpro X7 scris de www.freerider.ro : http://www.freerider.ro/accesorii/actionpro-x7-2013-58410.html

Scrieti o recenzie

Actionpro X7

Actionpro X7

Calitatea foarte ridicata a filmarilor si a fotografiilor, raportul calitate/pret si dimensiunile reduse vor incanta atat pe amatori cat si pe profesionisti. Fie ca esti sportiv, fotograf sau doar o persoana care doreste sa imortalizeze experientele petrecute in timpul liber , Actionpro X7 iti va fi mereu de ajutor.

Scrieti o recenzie

21 alte produse din aceeasi categorie: