Pret redus!

Powertube

MPTUBE

Nou

MpExtra Powertube este un acumulator extern de inalta calitate pentru actioncamera (GoPro,Actionpro,Contour,Drift), smartphone, tableta sau GPS.

Mai multe detalii

La achizitia acestui produs se acorda pana la 39 puncte de loialitate. Cosul dumneavoastra va totaliza 39 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,39 lei.


39,00 lei

120,12 lei

-81,12 lei

Adauga la favorite

Reîncărcați bateria GoPro, Actionpro, Contur, Drift, iPhone / iPad, smartphone, oriunde vă aflați!

Cu o capacitate de 2300mAh și o dimensiune de 9,1 cm (înălțime) și 2,2 cm (diametru), acest accesoriu va deveni repede indispensabil. Powertube incape cu ușurință într-o geantă sau in buzunar. Pachetul dispune de Powertube, un cablu 3 in 1 care va permite sa incarcati atat dispozitivele cat si Powertube-ul si o husa de protectie pentru acesta.

Cum se utilizeaza dispozitivul Powertube:

1. Incarcarea dispozitivelor:  Conectati cablul la portul USB 2.0 al acumulatorului Powertube apoi conectati celalalt capat al cablului la portul (Apple,mini USB sau micro USB) dispozitivului care doriti sa il incarcati.

2. Reincarcare Powertube: Conectati acumulatorul Powertube la calculator sau la priza cu ajutorul cablului USB. Pe parcursul incarcarii un led Rosu va fi aprins pe Powertube. Cand incarcarea devine completa culoarea led-ului se schimba in albastru.

Optimizat pentru telefoane mobile, tablete și alte dispozitive electronice: GoPro actioncam, Actionpro actioncam, Contour actioncam, Drift actioncam. iPone3, IPONE4, iPone5 iPad, Samsung, Sony, HTC, GPS, etc.

Tensiune: 5V

Tip celule: Lithium-ion

Amperaj: 2300 mAh

Protectie la scurt circuit si suprasarcina

Celule de inalta calitate cu nivel de auto-descarcare foarte scazut

Click aici pentru Manual

Pachetul contine:

- acumulator Powertube 2300mAh reincarcabil

- Cablu 3-1: cu mufa Apple, mini USB si micro USB

- husa protectie

Scrieti o recenzie

Powertube

Powertube

MpExtra Powertube este un acumulator extern de inalta calitate pentru actioncamera (GoPro,Actionpro,Contour,Drift), smartphone, tableta sau GPS.

Scrieti o recenzie