Diverse accesorii 3 de produse disponibile in aceasta categorie

Gama variata de accesorii pentru camerele video sport de la cei mai cunoscuti producatori, cum ar fi GoPole, GoScope, Kingtide, MpExtra, RAM, etc.

Diverse accesorii

Subcategorii

 • Accesorii RAM Mounts

  Infiintata în 1992, Round-A-Mount a oferit dintotdeauna produse inovative de o calitate superioara, devenind in scurt timp cel mai cautat productor de accesorii pentru elecronice.

  Produsele RAM sunt astazi un element esential de montare pentru vehicule robuste, industriale, militare si de aparare sau pentru orice alta aplicatie unde este necesara o solutie de montare robusta. RAM ofera clientilor peste 100 de brevete eliberate si inca 60 in curs de aprobare.

  Monturile RAM tip bila si cele cu soclu sunt dotate cu o bila de plastic continand fir elastomeric. Datorita caracteristicii anti-alunecare precum si a celei de amortizare a socurilor, monturile RAM, imposibil de reprodus, sunt intr-adevar unice si imbunatatesc orice aplicatie atunci cand sunt folosite.

  Folosind cele mai bune solutii de asamblare, compozite durabile, otel, otel inoxidabil si aluminiu, toate monturile RAM sunt produse in Statele Unite ale Americii si garanteaza cel mai mare randament si costuri scazute.

 • Accesorii Actionpro

  Accesorii si sisteme de prindere pentru camerele video sport marca Actionpro.

 • Accesorii Contour

  Accesorii si sisteme de prindere pentru camerele video sport marca Contour.

 • Monopiede/Prinderi...