Lista de produse dupa producatori. THULE

Thule te ajuta sa-ti transporti in siguranta, usor si cu stil, toate lucrurile care te intereseaza, astfel oferindu-ti libertatea sa-ti traiesti viata activa. Filozofia echipei Thule pune la mare rang valoarea unei vieti active - fie ca te afli in oras sau in mijlocul naturii – pentru sanatatea si fericirea noastra, ca fiinte umane, si, in cele din urma, pentru respectul si grija care trebuie sa o oferim lumii inconjuratoare.

Despre brand-ul Thule


 


Firma Thule a luat fiinta in anul 1942, in Suedia.Si, chiar din acel moment, misiunea acestei companii a fost sa aduca oamenii cat mai aproape de lumea in care traim si de pasiunea pentru viata. Thule este un grup international de oameni uniti prin pasiunea proprie si comuna, aceea de a veni in sprijinul familiilor active si a impatimitilor de iesirile in natura.


 


Thule te ajuta sa-ti transporti in siguranta, usor si cu stil, toate lucrurile care te intereseaza, astfel oferindu-ti libertatea sa-ti traiesti viata activa. Filozofia echipei Thule pune la mare rang valoarea unei vieti active - fie ca te afli in oras sau in mijlocul naturii – pentru sanatatea si fericirea noastra, ca fiinte umane, si, in cele din urma, pentru respectul si grija care trebuie sa o oferim lumii inconjuratoare.


 


Indiferent de pasiunea si scopul tau, oriunde ai merge si orice ai cara cu tine, insotit de Thule, esti liber sa-ti traiesti viata activa la intensitate maxima!


Ia-ti cu tine placa, skiurile sau bicicleta! Ia-ti cu tine dragostea, pasiunea si visele! Ia-ti cu tine VIATA!


 


Avand baza in Malmo, Suedia, Thule Group are peste 3.000de angajati si mai bine de 50 de locatii de productie si vanzare pe tot mapamondul. Thule este cel mai mare brand din cadrul Thule Group.


 


Cronologia Thule:


 


1942 - Erik Thulin incepe sa produca echipamente pentru pescarii suedezi. Ia nastere Thule


 


1955 - Primele produse Thule pentru masini: grile de protectie a farurilor impotriva pietricelelor


 


1962 - Primul suport de skiuri


 


1964 - Portbagaj de plafon tip cos


 


1968 - Portbagaj plafon Classic 68


 


1977 - Prima cutie de portbagaj Thule, Ski box TB-11


 


1983 - Suport pentru placa de surf


 


1984 - Thule Combibox 250


 


1992 - Primul suport de biciclete Thule cu montare pe carligul de remorcare


1997 – Thule devine cel mai mare producator de cutii portbagaj


 


2002 – suportul de kayak Thule Hull-a-Port, top-seller in S.U.A.


 


2004 – lansarea bestseller-ului Thule 591 ProRide, suport de biciclete pe barele transversale


 


2010 – gama de genti Thule Crossover, pentru bagaje si laptop-uri


 


2012 – EasyFit, lanturile de zapada cu cea mai rapida montare


 


2013 – Thule Perpektiv, gama de genti pentru echipament foto-video


 


 


Thule Test Center™


 


Daca vei avea ocazia sa vizitezi Thule Test Center™, ai putea sacrezi ca celor de la Thule nu le plac propriile produse. Ai vedea privirea satisfacuta a inginerului care incarca de doua ori greutatea maxima recomandata pe un suport de biciclete montat pe carligul de remorcare si apasa butonul pentru a simula ca acesta parcurge de doua ori inconjurul globului. Sau zambetul vesel tehnicianului care savureaza testarea unor bare transversale in conditii extreme de caldura, frig, radiatii UV, umiditate sau, doar ca o masura de siguranta, in prezenta unor substante chimice agresive. Sau inginerul caruia nu-i place nimic mai mult decat sa incarce o cutie de portbagaj montata pe o sanie si apoi sa o accidenteze – se fac peste 100 de astfel de teste de impact intr-un an de zile!


 


Siguranta pe primul loc


Se fac toate acestea deoarece echipa este focalizata catre prioritatea Thule numarul unu – siguranta ta si a celor din jurul tau. Rezistenta la uzura si calitatea unui produs este de asemenea importanta, insa siguranta este abordata la alt nivel, in cadrul testelor de laborator exhaustive si exigente, care se fac. Atat de mult, incat a fost dezvoltat Thule Test Program™, incluzand peste 25 de "standarde Thule", care depasesc de departe standardul ISO curent.


 


Testare extrema


In cadrul Thule Test Center™, produsele parcurg teste extreme inainte de a putea purta logo-ul Thule. Aceasta inseamna a incerca totul, pornind de la caldura desertului, raceala artica, rezistenta la apa, teste de cadere si tunel aerodinamic, pana la teste de intindere a materialului, de soc si de impact.


 


Lumea este laboratorul Thule


Bineinteles, prototipurile sunt luate si testate in lumea reala, incercandu-se functiile care vor face echipamentul mai sigur, mai usor si mai placut de utilizat. Cand echipa de testare va fi satisfacuta, cu siguranta si utilizatorii vor fi!


 


Thule isi testeaza produsele la limita si chiar dincolo, astfel incat nici nu trebuie sa te gandesti la ea. La urma urmei, tu trebuie sa-ti vezi de viata ta activa. Si, ce era acel zambet pe fata inginerului...? Este doar mandrie!


 


Protectia mediului – "Am facut Mama Natura afacerea noastra!"


 


Echipa Thule se straduie ca produsele sale trebuie sa aiba un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator. Si asta nu numai ca asa este corect sa procedezi, ci si datorita faptului ca intreaga existenta a firmei Thule depinde de un mediu inconjurator sanatos, in care dumneavoastra, in calitate de client, sa va puteti bucura de un stil de viata sanatos.


 


Concentrare asupra imbunatatirii


 


Pentru a mentine la cote cat mai scazute impactul asupra mediului, echipa Thule s-a axat pe cinci zone concrete de interes, care sa ajute in atingerea tintelor impuse si la masurarea progresului de la un an la celalalt. Acestea sunt: productia, energia, apa, deseuri si reciclare, logistica si aprovizionarea responsabila.


 


Productia. Thule este cunoscuta pentru produsele sale inovative, sigure si elegante, dar, de asemeni, are in minte si mediul inconjurator. De la design si materiale, la fabricare, functionare, reparare si reciclare, totul intra in joc cand se cauta cai pentru reducerea impactului asupra mediului, al unui produs pe intreaga sa durata de viata. Si una din cele mai bune cai este sa lungesti durata de viata a unui produs prin calitate care dureaza si iarasi dureaza – oricare ar fi solicitarile care le impun stilul tau de viata activ.


 


Energia. Tot ceea ce se fabrica necesita energie. Insa echipa Thule se concentreaza pe reducerea cantitatii consumate si de a apela cat mai mult la surse regenerabile.


 


Apa. Fiind o resursa din ce in ce mai pretioasa, Thule limiteaza consumul de apa in fabricile si birourile sale. Prin implementarea proceselor in bucla inchisa, se minimalizeaza cantitatea de apa reziduala si se asigura ca aceasta are un impact cat mai mic posibil.


 


Deseuri si reciclare. Echipa Thule reduce permanent cantitatea de desuri fizice rezultate in urma proceselor de fabricatie si depune eforturi pentru a creste cantitatea de deseuri reciclabile.


 


Logistica si aprovizionarea responsabila. Pe intregul drum parcurs de la furnizorii sai si pana la client, Thule alege numai solutii de transport inteligente, pentru a va furniza produsele sale. Una din principalele metode de a reduce amprenta ecologica este lucrul impreuna cu furnizorii si gasirea de solutii imbunatatite de transport.

Mai mult